True to me

I fredags vare mys hemma med mor, far, Martin, Roger och Annelie, drack lite och så, sen gick jag och Martin vidare till Emelie där det var fest. Spelade guitarhero och biljard, och hade allmänt kul.
På lördagen åkte vi hem till Martin för att ha, "familjeträff" eller vad man ska säga. (Hans och min familj då alltså)
Åt jättegod mat, verkligen jättegod, det såg ut som om jag var gravid efteråt! Vi åt först förrätt, det bestog av pesto, olivmos (som jag kallar det), såna små, runda och hårda bröd, oliver, både gröna och svarta, fetaost och ölkorv, jättegott verkligen!
Sen var det varmrätt, den bestog av marinerad fläskfilé, bakpotatis och biearnes sås. (Tror det stavas så)
Blev mätt ännu en gång!
Sen var det efterrätt, och de var något alldeles nytt för både mig och min familj, den bestog av vaniljglass, varm hjortronsylt och OSTFLARN? MEN det var faktiskt jättegott! Kul att testa nya saker.
Sen spelade vi guitarhero world tour och hade de trevligt, satt och tjatade bara. Kom inte i säng förens 3 ungefär, och åkte hem vid 11 ungefär, mamma och pappa ville hem. Jag va jättetrött och jättehungrig, så det blev mat och sen en film som jag somnade till. Bara vart hemma och degat idag, verkligen inte gjort nånting.

Cya

torsdagklnittonnittondenatrondeiandra

Började 10.45 idag, hade 2 lektioner, inte ens det. Gick hem och sov en stund vid 1.
Kl 4 gick jag och Sanna och styrketränade, duschade och basta, fan va gött de va, man blir alldeles varm i hela kroppen.
Det är ju så jävla kallt ute, vill leva i en bastu på vinter nästan.
Det enda jag vill ha nu är PENGAR och SOMMAR!
Festivaler/konserter, bada, festa, tälta! Åh va skönt de låter, bara leva det jävla livet.
Varför ska livet va så jobbigt? Suck.

Fan va negativ jag är idag.

PUSS


Apa

En helt vanlig skoldag idag, SOM VANLIGT. Allting cirkulerar bara efter den jävla skolan, det skulle räcka att bara gå till 9an!
Är så jävla trött på skiten, jag har kommit halvvägs, då kan jag klara sista biten oxå. OM jag vill de vill säga.
Jag gör det bara för att jag vet att man MÅSTE ha en utbildning för att få ett jobb nu för tiden.
Jag vill leva som ungdom på 80-talet. De gjorde mamma, hon fick jobb i 9an, hade lägenhet (1a för 1000 i månaden), och tjänade 6000 i månaden. PERFEKT lixom, jag vill oxå ha det så. Jobba typ 8-4 på vardagar, kanske till 1 på fredagar, sen bara ha jävligt på helgerna! Åh suck .___.

Jag är bara i skolan för att få närvaro så jag kan få mitt studiebidrag så jag kan göra/köpa saker lixom.
Jag är sån som gör åt pengarna direkt när jag får dom, jag säger till mig själv att nu jävlar ska jag fan spara och lägger undan dom, men efter nån vecka kommer dom fram igen? Hopplöst. Jag måste sluta röka.
Förut fick jag alltid pengar om jag städade nåt hemma, tex toerna, men nehe.. inte längre helt plötsligt.
Jag ska jobba på emballator, så är de bara! Det är de jag vill. Trevligt folk, bra lön, bra raster, ja allt är bra där tycker jag!
Känns som om jag inte kommer klara av att jobba heller, jag kommer sluta på socialbidrag om inte jag tar tag i saker och ting. Så jävla trött på denna världen. Varför kan man inte vara få vara fri? Måste ALLT kosta? Pengar är överskattat. Det går fan inte göra nåt utan pengar! Ska bygga en koja i skogen och bo i eller nåt.

Jag skulle kunna sitta o skriva 5 A4 om detta och hur mycket jag hatar allt, men nej.. det ska jag inte göra, då blir de gör mycket.
Jag avslutar är nu!
PUNKT

Nej juste! Dagens mening: Va? Blodpropp? (Läraren sa att vi hade prov)

Panik

Alltså när de gäller mat så är jag på direkt, mat är ju det godaste som finns. Kanske inte skolans då, men annars, tänk dig en grillad kyckling, kroketter och sås, fan va gott! Blev as sugen på det. Haha!
Jag förstår mig inte på människor som inte har nån aptit, eller vad man kallar de, för mat? Som lixom inte äter nåt annat än typ köttbullar och typ sånt, vanlig jävla svensk mat. En plåt med potatis och rotfrukter som vart inne i ugnen med salt på, kött och en grekisk sallad med fetaost i, MUMS!
En del som kanske är blyga och är hemma hos någon annan för att ha en middagsbjudning tex, och bara tar en jätteliten portion för att den inte vågar ta mer, eller för att de aldrig har smakat eller what ever och är jättehungrig? Lixom, våga smaka och ta för sig kanske.
Jag har provat MASSA nytt det senaste året, har hittat massa nytt jag gillar och då menar jag verkligen mycket nytt för att jag vågat smaka!

Alla gillar ju inte allt heller, men de jag menar är att: hur fan kan man inte gilla att äta? man blir ju inte smalare av att inte äta? Man bör äta var 3e timme så mår magen bra, de har min mamma lärt mig sen jag va liten.
Orka tänka lixom 'ah nu ska inte jag äta så kan jag bli smal och se snygg ut'.. typ vaaaah? Varför?
Varför ska man se så jävla snygg ut när personen redan kanske har en perfekt kropp?
Man ska ju absolut inte tänka så om man är jättesmal och har bra ämnesomsättning, då kan man ju fan få anorexia .______.

Aja, de va iaf vad jag tyckte och jag tycker att alla ska äta mer och prova mer! :D

Circle Of Life

Happ, då sitter man här vid datorn och inte gör ett skit, sista lovdagen.
Martin åkte hem för en timma sen ungefär, då åt jag och städade köket.
Är själv hemma tills ikväll, eller a det är bara jag Lovis och lilla Frö! Resten av familjen är på buggtävling.
 Men iallafall, i fredags va de fest för martin fyllde år. På fredag den 13:e, det vill jag oxå göra, men nej jag fyller 18 på en TISDAG ._.

Igår var det alla hjärtans dag, de va mys, fast de var bara jag som hade gjort nåt till martin, men de va uppskattat iaf!
Bara slöa idag antagligen, Sanna och Emelie kommer förbi en stund sen och håller mig sällskap, måste ju vara hemma o passa Lovis.

Ett bra lov, men de gick alldeles för for tycker jag, fast de brukar alla lov göra iofs..

Peace


Gone with the sin

Idag har jag faktiskt vart duktig, fått ganska mycket gjort.
Gjort färdigt Martins present, fått väskan lagad (eller mormor lagade den, men jag åkte dit och bad henne i alla fall :D), städat klart och planerat allt för imorn.
Martin fyller ju år, så det blir fest hemma hos honom. Han kommer och hämtar mig (och alla saker han har glömt hos mig) och åker till honom och festar jävel!

Sen på lördag är de ju alla hjärtans dag oxå, där har jag även fixat en sak till martin han ska få, men det säger jag inte här! Haha. På söndag åker jag hem, måste hem till hunden för att alla andra är på buggtävling.

Här kommer en lista!
Saker som är allmänt jobbiga:
1. Ont i huvudet, men är för lat för att ta alvedon
2. Vara kissenödig
3. Vara godissugen och inte har några pengar (Röksugen dessutom)
4. Om man råker få nåt i ögat och de vägrar sluta rinna
5. Att få utväxt på håret
6. När datan laggar när man skrivit nåt långt, eller gjort om en bild asbra
7. När lampan går sönder och man inte har nya
8. Fula människor
9. Att behöva duscha för att ha en ra hårdag
10. Att vara trött när man inte vill

Inte världens roligaste lista kanske, men jag har rätt tråkigt, så den får duga!




Lan @ Sanna <3

Sitter hos Sannabby och "lanar".
Våra lan innebär typ, surfa, dricka te, röka, skratta åt konstiga saker så vi dör, spela lite worms och kanske lite gamecube (Mariocart då självklart) och skratta lite till så att vi dör igen! J
ust nu har vi fixat våra bloggar, och det är nice.
Snart kommer Sannas boi, och då blir det antagligen te och film. (Underworld 3) :D

 Som sagt är jag inte så bra på att skriva men nu när min blogg är lite finare och så, så blir de nog roligare att skriva!

Till sist vill jag säga att jag älskar Martin. <3

RSS 2.0