23e

Nu är det inte långt kvar till självaste julafton. Jag och pappa myser hemma med julmusik och vi gör julgodis. Städar, plockar och lite så. Imorn ska vi först till Erinarssons i Marbäck, pappas bror. Sen åker vi hem och kollar kalle och går ut med hundarna, sen vidare till mammas syster Åsa i tvärred, det kommer bli mys!

GOD JUL ALLA!




Sjuttondeitolftetvåtusentio

Sitter i skolan just nu, har APU. Finns inget att göra och det är typ inga här idag. Kommer bara gå runt och inte göra nåt ändå typ. Orkar inte göra något heller dock. Vill hem till min varma säng igen!

Påtal om ingenting så Trace Cyrus snygg.



I´m out.


<3

1 Måndad idag med babe, bäst äru! <3


Save Your Prayers

Ny header nu, har lite kvar att fixa, men det får sana hjälpa mig med! :D

God natt.

GIEF!

Nyss hittat mina drömskor typ! :o




December framöver kommer kommer se ut såhär typ.
Vecka 50
Idag: Slö skoldag, med film på kvällen med Sanae.
Tisdag: Bara prov i skolan, sen städa hemma för att få pengar till helgen.
Onsdag: Skola, redigera i skolan mest, sen eget arbete på svenskan.
Torsdag: APU, inget att göra så typ slöa.
Fredag: Älskling kommer under helgen! <3
Vecka 51 - Vanlig skolvecka
Lov den 18e Decemeber! :D
Då har älskling oxå lov typ, så de blir asnice.
Sen äre ju julafton och allt sånt, älskar julstämingen, mys
Börjar den 11 Januari igen. Så långt lov, wiie!


1 December

Sitter här med en sovande knut i knät, så söt. Precis ätit frukost. Det blev 2 rostade mackor med hallonsylt och ost, och oboy på det! Längesen jag åt de. Har ju som sagt bara en lektion på tisdagar, och vi har prov nästa vecka, så jag är hemma och övar på det idag istället för att gå till skolan och öva och sen gå hem. Lite onödigt sådär. Var i borås igår och skulle kolla julklappar, blev istället en mössa och ett nytt linne till mig själv (se bild). Var ganska stressigt också, så får åka en dag när jag inte behöver stressa! Jag har en julklapp till pappa än så länge bara. Ska köpa till Christoffer, Sanna och Jäsu nu bara, får göra något till mamma, som passar min ekonomi just nu. Måste fan skaffa jobb s¨jag kan leva lite! :[ Studiebidraget är alldeles för lågt, va tror dom egentligen? att man bara ska köpa lite pennor och block eller? Vafan liksom, tänk lite. Blir en mysdag idag, kanske ska vara lite kreativ och gå ut och fota, jag vet inte. Ska nog gå ner och kika en stund på stan senare oxå. BTW; DET ÄR SNÖ UTE! :D:D:D:D

Heido!


RSS 2.0